Transport opasne robe (ADR)- Održana Obuka za vozače kompanije „Matešić transporti“

Obuka za vozače transportne kompanije „Matešić transporti“ održana je 25. marta 2023. godine u prostorijama ove kompanije u Rumi. Ispred RICO TRAINING CENTRE obuku je realizovao Predrag Ralević, predavač i savetnik za bezbednost u transportu opasne robe.

Polaganje ispita je planirano za utorak 28. marta 2023. godine po rasporedu koji utvrdi Ministarstvo građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture.

TOR-  Obuka za vozače kompanije „Matešić transporti“

TOR –  Obuka za vozače kompanije „Matešić transporti“

Obuka za vozače u transportu opasne robe predstavlja sastavni deo redovne ponude RICO TRAINING CENTRA, licenciranog organizatora stručnog osposobljavanja u TOR.  Svi transporteri koji se bave prevozom opasne robe, dužni su da svojim vozačima obezbede da završe navedenu obuku.

Kandidati se opredeljuju za jedan od sledećih kurseva:

1. Kurs osnovnog stručnog osposobljavanja

2. Kurs specijalističkog stručnog osposobljavanja- transport u cisternama

3. Kurs specijalističkog stručnog osposobljavanja- transport eksploziva /klasa I/

4. Kurs stručnog osposobljavanja za obnovu znanja

Završenom obukom, kandidat dobija POTVRDU O ZAVRŠENOJ OBUCI koja je preduslov za polaganje ispita. Uspešno položenim ispitom, vozač stiče SERTIFIKAT O STRUČNOJ OSPOSOBLJENOSTI za vozača u transportu opasne robe.

Kako biste saznali pojedinosti u vezi sa Obukom za vozača u transportu opasne robe, pogledajte našu PONUDU i budite slobodni da nam se obratite na telefon Centra:
+381 (0)65 853 0523

Očekujemo vaše prijave za nove cikluse obuka:

ADR vozač (pravna lica)

ADR vozač (fizička lica)

 

 

ZNANJE ČINI RAZLIKU