FORMIRANJE NOVE GRUPE ZA OBUKU ZA LICE KOJE ORGANIZUJE I ODGOVORNO JE ZA POSLOVE U DRUMSKOM PREVOZU PUTNIKA I TERETA – CPC MENADŽER

JPOA RICO TRAINING CENTRE obaveštava i poziva sva zainteresovana lica da se PRIJAVE do četvrtka 11.08.2022. godine za novu planiranu Obuku. U toku je formiranje grupe za: OBUKU ZA LICE KOJE ORGANIZUJE I ODGOVORNO JE ZA POSLOVE U NACIONALNOM I MEĐUNARODNOM DRUMSKOM PREVOZU PUTNIKA I TERETA – CPC MENADŽER.

ZAKAZANI POČETAK OBUKE

Zakazani početak Obuke za CPC menadžera je u subotu 13.08.2022. godine. Obuka će trajati vikendima do kraja avgusta meseca, zaključno sa 28.08.2022. kada se održavaju vežbe kao pripremni deo za polaganje ispita.

Zahvaljujući Obuci, kandidat stiče potrebno znanje, veštine i Potvrdu o odslušanoj obuci za stručno usavršavanje lica koje organizuje i odgovorno je za poslove u nacionalnom i međunarodnom drumskom prevozu putnika i tereta – CPC menadžer.

Odslušana Obuka predstavlja preduslov da kandidat polaže ispit kod Ministarstva građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture i dobije odgovarajući sertifikat. Obuka za CPC menažera će biti organizovana ONLINE!

CILJ OBUKE ZA CPC MENADŽERA

Obuka za CPC menadžera ima za cilj podizanje nivoa znanja i usavršavanje profesionalnih kompetencija polaznika, unapređenje organizacionih i profesionalnih sposobnosti kadrova. Bezbedno, ekonomično i neometano odvijanje međunarodnog i nacionalnog drumskog prevoza putnika i tereta jeste prioritet i naš doprinos transportnom tržištu i društvu u celini.

► POPUNITE OBRAZAC ZA PRIJAVU OVDE

Za sve dodatne informacije o Obuci za CPC menadžera, možete nas pozvati na telefone:

+381 (0)65 853 05 23, +381 (0)11 2363 150 ili na email: info@ricocentre.com

Budite deo sveta uspešnih, jer ZNANJE ČINI RAZLIKU!

Obuka za CPC menadžera

Post a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *