Preko 2.000 ponuđenih radnih mesta

Izuzetno posećen Sajam zapošljavanja sa više od 2.000 radnih mesta u ponudi, održan je 23. maja 2024. godine u organizaciji Gradske opštine Novi Beograd i Nacionalne službe za zapošljavanje – Filijala za Grad Beograd. Jedan je od većih sajmova ako posmatramo broj poslodavaca i slobodnih radnih mesta.

 

U Hali sportova “Ranko Žeravica” poslove su ponudili strani i domaći poslodavci među kojima i Regionalni centar za edukaciju, istraživanje i razvoj RICO TRAINING CENTRE, koji je istakao potrebu za kadrovima na poziciji:

  • Stručni saradnik za saobraćaj
  • Menadžer za prodaju i
  • Referent administracije.

U direktnom kontaktu, svi zainteresovani su od predstavnika Centra, Dragane Tanasijević-Stupar mogli da saznaju kakvi su uslovi konkursa ali i da dobiju podršku prilikom popunjavanja radne biografije kao i da odmah predaju svoje radne biografije.

Učešće našeg Centra na Sajmu je potvrda dugogodišnje i uspešne saradnje sa Nacionalnom službom za zapošljavanje, Filijalom za Grad Beograd i Filijalom Čukarica, ali i podstrek za naredne projekte koje Centar kao društveno-odgovorna organizacija planira u budućnosti.

 

ZNANJE ČINI RAZLIKU!