Oglas za posao: Rukovaoci poljoprivrednom i građevinskom mehanizacijom

U ulozi posrednika u zapošljavanju, zastupamo Specijalizovanu kompaniju u oblasti uzgoja, proizvodnje i trgovine stočnom hranom, kao i osnovnih životnih namirnica.

Za sve zainteresovane kandidate, otvorena su nova radna mesta za rukovaoce poljoprivrednim i građevinskim mašinama:

– Traktorima

– Rovokopačima

– Bagerima i

– Drugim priključnim mašinama.

Rukovaoci poljoprivrednom i građevinskom mehanizacijom predstavljaju zanate, koji zahtevaju specifična znanja, kvalitetno obavljanje zahtevanih poslova i stalno profesionalno usavršavanje.

Rukovalac-gradjevinskom-mehanizacijom

POTREBNO JE DA POZNAJETE:

– Različite vrste pogonskih, priključnih i samohodnih poljoprivrednih mašina

– Način na koji se upravlja istim uz pravilno održavanje različitih tipova mašina i vršenje neophodnih popravki

– Način rukovanja građevinskim mašinama za zemljane radove u smislu iskopavanja, utovara, prevoza, razgrtanja, bušenja, nivelisanja, sabijanja zemlje i drugih materijala.

U pitanju je odgovorna pozicija, koja od radnika zahteva da izvrši dnevni pregled mašine, da uočava nastale nepravilnosti tokom korišćenja i da ih prijavljuje svom pretpostavljenom. Istovremeno je dužan da vodi računa o svom radnom mestu i time vodi brigu o kabinama za upravljanje, njihovom provetravanju i zagrevanju u skladu sa vremenskim uslovima.

Oglas za rukovaoce poljoprivrednom i građevinskom mehanizacijom se odnosi na teritoriju grada Beograda sa okolinom, a neophodno je da ispunjavate sledeće uslove:

– Završena osnovna škola – minimum

– Posedovanje vozačke dozvole B ili F kategorije (traktori sa ili bez priključnih vozila i radne mašine)

→ Prijave su već u toku! Poslodavac će Vam obezbediti dodatnu obuku i usavršavanje! Radni odnos se zasniva na neodređeno vreme!

Mi smo registrovano pravno lice za poslove zapošljavanja kod Ministarstva za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Republike Srbije. U toku dugogodišnjeg poslovanja, bavimo se poslovima:

REGRUTACIJE, SELEKCIJE I POSREDOVANJA U ZAPOŠLJAVANJU!

ZA VAS VRŠIMO:

– Oglašavanje potrebe za zapošljavanjem i promovisanjem putem društvenih mreža

– Pretragu naše baze podataka koji ispunjavaju uslove koje vi definišete

– Upućivanje kandidata koji ispunjavaju uslove, na vaš krajnji odabir

– Primarnu i sekundarnu selekciju

PRIJAVU SA BIOGRAFIJOM koja sadrži osnovne podatke o kandidatu, za oglašeno radno mesto – RUKOVAOCI POLJOPRIVREDNOM I GRAĐEVINSKOM MEHANIZACIJOM, poslati na mail adresu: info@ricocentre.com  ili na telefon: + 381 65 254 9448

NAPOMENA: Kandidati koji prijave dostavljaju putem elektronske pošte, saglasni su da se njihovi podaci mogu koristiti isključivo za potrebe ove selekcije na osnovu Zakona o zaštiti podataka.

ZNANJE ČINI RAZLIKU!

Post a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *