Odgovor čeka PITANJE!

Interesuje vas kako je organizovana obuka za somelijera u RICO VINSKOJ ŠKOLI? Razmišljate o obuci za masera ili se više pronalazite u oblasti prodaje u drogeriji kao specijalizovani prodavac? Pitate se kome da poverite proces selekcije i zapošljavanja kadrova? Imate nedoumice u vezi sa izradom projekta? Možda je prekvalifikacija odlično rešenje u vašem slučaju, ali ne znate kome da se obratite? Zašto da izaberete Tachospeed softver?

Zakažite besplatne konsultacije da zajedno sagledamo i rešimo vaš problem!

Pitajte nas, odgovaramo u najkraćem roku!

Kroz rubriku „Postavite pitanje“ stručni tim Regionalnog centra za obrazovanje, istraživanje i razvoj RICO TRAINING CENTRA u najkraćem vremenskom periodu odgovara na sva pitanja u skladu sa vašim interesovanjima, kao i proteklih godina.

 

Vaša PITANJA MOŽETE DA NAM ŠALJETE na email adresu: info@ricocentre.com ili direktno na sajtu putem forme https://ricocentre.com/postavite-pitanje/.

 

Posetite nas na www.ricocentre.com.

Rešavamo vaše dileme u cilju donošenja prave odluke za ličnu karijeru ili poboljšanje poslovanja firme. Uz veliku posvećenost, odgovornost, profesionalnost u pružanju raznovrsnih stručnih usluga, naš Centar vam je na raspolaganju

Vaša inicijativa je prvi korak ka uspehu! Očekujemo vaša pitanja, jer MI IMAMO REŠENJE!

 

ZNANJE ČINI RAZLIKU!