Blog

Visoka poslovno tehnička škola Doboj – partner za regionalnu saradnju

Visoko poslovno tehnička škola Doboj

Sprovođenje odgovarajućih projektnih aktivnosti od značaja za afirmaciju i razvoj regionalne saradnje, a sa namerom ostvarivanja visokog nivoa kvaliteta u obrazovanju i stručnom usavršavanju, i pružanju visokokvalitetnih konsultantskih usluga u oblasti drumskog saobraćaja, otvorila su vrata još jednog partnerskog centra u Doboju.

Ugovor o regionalnoj saradnji potpisali su direktor RICO TRAINING CENTRE BEOGRAD, dr Božo Ilić, dipl.ing. i direktor VISOKE POSLOVNO TEHNIČKE ŠKOLE DOBOJ, dr Ladin Gostimirović, u Doboju, 08.juna 2021.godine.

U okviru Visoke škole otvoren je Centar za uslužno vođenje evidencije radnog vremena člana posade vozila, namenjen svim zainteresovanim pravnim i fizičkim licima sa teritorije BiH i iz okruženja. Centar će da realizuje i druge programske sadržaje RICO TRAINING CENTRE-a, koji pružaju nova znanja i visoki stepen stručne osposobljenosti polaznicima, koji u praksi obezbeđuje smanjenje troškova organizacije rada, uštedu vremena, povećanje bezbednosti i postizanje boljih poslovnih rezultata

 

Posebna pažnja je usmerena na paket konsultantskih usluga za unapređenje poslovanja, smanjenje troškova i povećanje bezbednosti u saobraćaju za prevoznike i druge pravne subjekte koji poseduju vozni park. Bolja organizacija rada, selekcija kadrova, praćenje i analiza stanja bezbednosti, kontrola potrošnje goriva, usaglašavanje unutrašnih akata, primena i tumačenje pravne regulative, samo su deo efekata koji se postižu kroz kontinuirano delovanje u različitim segmentima poslovanja.

 

Kontinuirani profesionalni razvoj je investicija za budućnost, a ne trošak, jer znanje čini razliku!

Post a comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *