Blog

SARADNJA SA AMSS-CMV – BENEFITI ZA NAŠE KORISNIKE I POSLOVNE PARTNERE

Ugovor o saradnji između RICO TRAINING CENTRE BEOGRAD i AMSS-CMV potpisan je 26.juna 2020.godine, kao rezultat zajedničkog interesa u oblastima vezanim za osposobljavanje profesionalnih vozača, iskorišćavanje raspoloživih institucionalnih, kadrovskih i tehničkih potencijala.

Centar za motorna vozila posluje u okviru Auto-moto saveza Srbije. Kao deo CMV-a, Centar za stručno usavršavanje i razvoj obavlja delatnost usmerenu na obuke i treninge kadrova koji rade u oblasti saobraćaja, sa posebnim aspektima na transport i bezbednost saobraćaja. 

Saradnja dva CENTRA omogućava svim zainteresovanim klijentima i korisnicima usluga AMSS-CMV-a i RICO TRAINING CENTRE-a, da po povoljnijim uslovima pohađaju : program obuke stručnog usavršavanja profesionalnih vozača; program obuke za sticanje sertifikata o stručnoj kompetenciji, program obuke stručnog usavršavanja lica koja organizuju i odgovorna su za poslove prevoza; kao i DA REALIZUJU druge usluge RICO TRAINING CENTRE-a.

RICO TRAINING CENETRE za sve svoje partnere i klijente, OMOGUĆAVA popust od 10% na važeću cenu SEMINARA za POČETNU OBUKU ZA STICANJE SERTIFIKATA O STRUČNOJ KOMPETENCIJI koja se realizuje u centrima AMSS-CMV.

 

Prijavu je POTREBNO da izvršite u RICO TRAINING CENTRE-u, dostavljanjem spiska vozača, dok pripremljenu neophodnu dokumentaciju za vaše vozače i sam dalji tok realizacije OBUKE, ostvarujete kroz direktne kontakte sa AMSS-CMV, po prethodno dobijenim našim instrukcijama.

Post a comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *