Blog

Prijave za pripremnu nastavu za polaganje ispita za sticanje sertifikata o stručnoj osposobljenosti u prevozu tereta ili putnika

 

Obuka za stručno osposobljavanje lica koje organizuje i odgovorno je za poslove prevoza putnika i tereta počinje 06.februara 2023. godine

 

Obuka se realizuje u prostorijama Rico Training Centre,

vikendom:

11. i 12. februara i

18. i 19. februara 2023. godine.

 Krajnji rok za prijavu je 03.02.2023.godine

 

→Prijave možete popuniti i proslediti OVDE

Program JPOA – javno priznat od strane Ministarstva prosvete, nauke i tehnološkog razvoja i namenjen je svima koji žele  da se bolje pripreme za polaganje ispita koji organizuje Ministarstvo građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture. Takođe program obuke omogućava svim zainteresovanim licima koji su spremni da nadograde znanje iz predmetnih oblasti i poboljšaju kvalitet rada u organizaciji.

Na sve složenijim globalnim poslovnim terenima, šef voznog parka, menadžer transporta, ili dispečer, igra glavnu ulogu u bilo kojoj oblasti rada koji ima za cillj prevoz putnika ili tereta, ili skladištenje robe.

Postati uspešan organizator poslova za upravljanje prevoza tereta ili putnika zahteva čvrstu kombinaciju obrazovanja, iskustva znanja i veština.

PRIPREMITE SE NA NAJBOLJI NAČIN KROZ NAŠU OBUKU, JER

ZNANJE ČINI RAZLIKU!

 

Za sve dodatne informacije stojimo na raspolaganju.

Vaš Rico Training Centre

Post a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *