RICO TRAINING CENTRE
 
Akreditovani trening Institut

O NAMA

RICO TRAINING CENTRE DOO BEOGRAD je Akreditovani trening Institut IRU Akademije iz Ženeve (IRU– Međunarodna unija za drumski prevoz, iz Ženeve, globalna svetska organizacija) koji obavlja profesionalno osposobljavanje kadrova u drumskom saobraćaju putnika i tereta, ali i drugih učesnika u drumskom saobraćaju.
Cilj je povećanja profesionalnih kompetencija i usaglašavanje međunarodnih i nacionalnih propisa kroz pružanje standardizovanih visoko kvalitetnih trening programa i unapređenje bezbednosti saobraćaja.

Trening obuke organizovane su u skladu sa visokim standardima i u potpunosti usaglašene sa odgovarajućim važećim Direktivama Evropske unije i međunarodnim sporazumima, koje i naše nacionalno zakonodavstvo prihvata i primenjuje.

RICO TRAINING CENTRE DOO BEOGRAD je javnopriznati organizator obrazovanja odraslih, odobrenjem Ministarstva prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Republike Srbije za dva programa obuka za stručno usavršavanje i sticanje stručnih kompetencija iz oblasti saobraćaj-bezbednsot-logistka.

RICO TRAINING CENTRE DOO BEOGRAD je licencirani organizator stručnog osposobljavanja, odobrenjem od Ministrastva građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Republike Srbije, za vozače vozila u transportu opasne robe u drumskom (ADR) saobraćaju i za savetnike za bezbednost u transportu opasnih roba u drumskom (ADR) i železničkom (RID) saobraćaju.

 

RICO TRAINING CENTRE DOO BEOGRAD je agencija za zapošljavanje po osnovu DOZVOLE ZA OBAVLJANJE POSLOVE ZAPOŠLJAVANJA Ministarstva za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Republike Srbije broj 022-03-00037/2018-24 od 27.03.2018.godine

RICO TRAINING CENTRE DOO BEOGRAD je ovlašćeni distributer »TachoSpeed« sistema za skidanje, obradu i analizu podataka sa analognog i digitalnog tahografa i dodatnih modul, Proizvođača »INFOLAB NARLOCH Sp. J. Poljska«, za teritoriju Srbije, Bosne i Hercegovine i Crne Gore, u skladu sa Ugovorom o distribuciji br.03/06 od 15.06.2016.godine, NUDIMO USLUŽNO VOĐENJE EVIDENCIJE RADNOG VREMENA ČLANOVA POSADE, u skladu sa Zakonom o radnom vremenu posade vozila u drumskom prevozu i tahografima ˝Službeni Glasnik RS broj 96/2015“ i srdonim podzakonskim propisima.

 

RICO TRAINING CENTRE DOO BEOGRAD je registrovan kao pravno lice za poslove veštačenja, za oblast saobraćaj-transport-bezbednost, specijalistički orijentisan za:

1. Oblast Vreme vožnje i odmora vozača i vozila i primena i upotreba digitalnog tahografa – Čitanje i tumačenje taholistića analognog tahografa i ispisa digitalnog tahografa, tehnička ispravnost uređaja, savetovanje i konsultacije u postupku kontrole vozača i vozila.

2. Oblast Transport opasnog tereta – Zadesne situacije u kojima je došlo do istakanja ili prosipanja opasnog tereta /ovo je već u domenu istražnog ili predkrivičnog postupka/ utvrđivanje ispunjenosti zahteva koje vozač mora da ispoštuje po pitanju posedovanja zaštitne opreme i opreme za zaštitu od požara u vozilu, brzina kretanja,

3. Oblast Bezbedan utovar i istovar, obezbeđenje tereta – Transport robe – obezbeđenje tereta – poštovanje standarda i pravila obezbeđenja tereta prilikom utovara, transporta i istovara.

4. Oblast Transport putnika – bezbednost putnika – Osiguranje /u sitacijama prekobrojnog broja putnika/ poštovanje pravila obezbeđenja putnika u saobraćaju, obezbeđenje prtljaga,

Šta nudimo našim zaposlenima?

Od budućeg člana tima očekujemo i nudimo:

* Očekujemo profesionalno ophođenje sa klijentima i kolegama
* Visok stepen inicijative i razvijenu kulturu izveštavanja tima o procesu rada
* Nudimo odgovornu poziciju, podsticajno okruženje
* Prijatnu radnu atmosferu
* Mogućnost profesionalnog razvoja
* Mogućnost stalnog zaposlenja
* Aktivno učešće u razvoju i promociji imidža RICO TRAINING CENTRE DOO BEOGRAD